text.skipToContent text.skipToNavigation
 

MENNEKES Ongeëvenaard Xtra

CEE contactmateriaal voor alle toepassingen
 










Voor de industrie, spoorwegen, havens of kampeerterreinen: overal moet stroom, vaak onder de zwaarste omstandigheden, veilig worden verdeeld. Dé oplossing bij uitstek: MENNEKES PowerTOP® Xtra stekkers en koppelingen in de stroomsterktes 16 A, 32 A, 63 A en 125 A.
Alle PowerTOP® Xtra koppelingen zijn bovendien voorzien van de geavanceerde contactbus-technologie X-CONTACT®.


Beleef de CEEvolution!
 


De vier voordelen van PowerTOP® Xtra:


-    Een geoptimaliseerde ergonomie: garandeert een slipvaste grip en bijgevolg een hoge gebruiksveiligheid dankzij de rubberen noppen. 
-    Eenvoudige montage met slechts weinig gereedschap: snelle aansluiting, snel vastschroeven & borgen
-    Eenvoudige en veilige aansluiting met ErgoCONTACT® waarbij de schroevendraaier niet zijwaarts, maar recht wordt aangezet zodat de schroefdruk in de greep geleid wordt  of SafeCONTACT met de schroefloze snijklemtechniek
-    Krachtbesparend in- en uitpluggen met X-CONTACT® zodat het contactmateriaal ook bij een stroomsterkte van 125 A gemakkelijk door één persoon kan worden gehanteerd.

 




 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

  • NEWS
    22.04.2024
    Rittal - VR-sokkel
    Duik in de wereld van het VX-sokkel plintsysteem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Ervaar de evolutie van jouw werkruimte vandaag nog! Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX-sokkel plint systeem opnieuw ontworpen is dit product sinds 1 maart 2024 verkrijgbaar.
    Lees verder
  • NEWS
    22.04.2024
    Siemens - SINAMICS G220 frequentieregelaar nu ook in IP55
    Naast de eerder vrijgegeven IP20 variant van de SINAMICS G220 frequentieregelaar, is nu ook de IP55 versie van deze innovatieve regelaar leverbaar. Deze uitvoering is standaard voorzien van gecoate printplaten waarmee de regelaar ook buiten de schakelkast goed bestand is tegen agressieve invloeden in een zwaar industriële omgeving. Optioneel kan ook een op de behuizing gemonteerde werkschakelaar worden geleverd waarmee zonder overige externe componenten een veilige afschakeling van de spanning wordt gegarandeerd.
    Lees verder
  • NEWS
    15.04.2024
    Fluke - 87-V digitale multimeter
    Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
    Lees verder
  • NEWS
    15.04.2024
    Schneider Electric - PanelSeT SFN vervangt Spacial SF vloerstaande behuizingen
    De nieuwe generatie PanelSeT SFN vloerstaande behuizingen is de opvolger en de vernieuwde versie van de succesvolle Spacial SF-serie. De komende maanden zullen de vloerstaande behuizingen uit de Spacial SF-serie nog leverbaar blijven maar deze zullen uiteindelijk in zijn geheel vervangen worden door de vernieuwde serie PanelSeT SFN.
    Lees verder