text.skipToContent text.skipToNavigation

SIMATIC WinCC Unified System – Grenzeloze visualisatie voor elke applicatie

Future of visualization


​​​​​​​De 'future of visualization' begint nu!


SIMATIC WinCC Unified is een totaal nieuw visualisatiesysteem dat u kunt gebruiken voor uw digitaliseringsuitdagingen in mechanische engineering en installatiebouw. Dit alles dankzij de nieuwste hardware- en software-technologieën, voor nu en in de toekomst. Het is geïntegreerd in de TIA Portal, bevat de laatste webtechnologieën en hoge performance reserves voor de volgende jaren. Hierdoor is het mogelijk om uw ideeën te implementeren zoals u dit wilt.
WinCC1.jpg


​​​​​​​Naadloze integratie van hardware en software

U kunt de nieuwe SIMATIC WinCC Unified Comfort Panels en de PC-based SIMATIC systemen toepassen om het meeste uit de prestaties te halen die WinCC Unified biedt. Dankzij de ondersteuning van HTML5 en SVG biedt de visualisatie vele nieuwe mogelijkheden die u eenvoudig en efficiënt kunt toepassen met de Totally Integrated Automation Portal (TIA Portal).
 U kunt eenvoudig uw SIMATIC WinCC Unified System verschalen voor al uw behoeften en dankzij de open interfaces kunt u genieten van een breed scala aan mogelijkheden om uw speciale applicaties te implementeren. 
​​​​​​​

De nieuwste technologie en bewezen expertise

Met WinCC Unified krijgt u meer dan 30 jaar ervaring met Human Machine Interface (HMI) in machines en totale fabrieken.
 De runtime van de nieuw ontwikkelde visualisatie software SIMATIC WinCC Unified in TIA Portal is gebaseerd op native Web technologies, zoals HTML5, SVG en JavaScript.
​​​​​​​
WinCC2.png


​​​​​​​Eenvoudige en continue schaalbaarheid

Met SIMATIC WinCC Unified, kunt u eenvoudig en consistent al uw applicaties verschalen, van operator panel direct bij de machine tot complexe SCADA oplossingen. Het systeem vereenvoudigd samenwerking tussen alle apparaten om flexibel data uit te wisselen en staat geautoriseerde gebruikers toe direct te verbinden via elke web browser - zonder dat er separate plug-ins geïnstalleerd dieneen te worden.
WinCC3.png


​​​​​​​Werkt altijd, in verschillende omgevingen

De toegepaste technologie staat maximale vrijheid toe in het selecteren van workflow environment. Initieel, WinCC Unified is beschikbaar voor panel en PC-gebaseerde systemen. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn appliacties uit te voeren in edge of cloud omgevingen. Daarnaast is het mogelijk om de gecreëerde operator schermen te gebruiken als AR (Augmented Reality) content.
WinCC4.png


​​​​​​​​​​​​​​Groei gebaseerd op uw eisen en wensen 

SIMATIC WinCC Unified biedt een breed scala aan opties voor industrie specifieke voorwaarden en kan benut worden voor de gebruikersspecifieke applicaties met open interfaces. Dankzij de nieuwe technologie en het hoge openness niveau, kunt u gemakkelijk data uitwisselen van WinCC Unified met andere systemen.
WinCC5.png

​​​​​​​

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Siemens SIMATIC Field PG M5
Voor mobiel gebruik in industriële omgevingen biedt de SIMATIC Field PG M5 robuuste hardware en vooraf geïnstalleerde TIA Portal engineering software voor snelle en efficiënte configuratie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Hierbij heeft de Field PG M5 alle interfaces die nodig zijn in de industriele automatisering. De Field PG is uitgerust met zowel een PROFIBUS interface en twee snelle PROFINET interfaces. Daarnaast beschikt deze PG over geheugenkaart slots waarmee SIMATIC geheugenkaarten rechtstreeks kunnen worden geprogrammeerd. De SIMATIC Field PG is robuust uitgevoerd waardoor stoten/schokken & elektromagnetische straling ​​zo min mogelijk invloed hebben op dit systeem en de beschikbaarheid hoog blijft.
Lees hier verder
Siemens Sitop
Siemens brengt een nieuwe productlijn van bijzonder krachtige en robuuste voedingen op de markt: De apparaten in de SITOP Power PSU6200-serie kunnen voor tal van doeleinden worden gebruikt en bieden uitgebreide functies voor gerichte diagnostiek, snelle installatie en betrouwbare werking.
Lees hier verder
Siemens TIA Portal V16
De schakelkastbouw wordt gekenmerkt door een hoog aandeel aan proceskosten. Dit is een ideaal aanknopingspunt om de efficiëntie in de productie van machines en installaties te verbeteren. De schakelkastbouw is een voorbeeld van de uitdagingen van de productie-industrie in hogelonenlanden: het spanningsveld tussen groeiende aanspraken en beperkt bruikbare oplossingsbenaderingen.
Lees hier verder