text.skipToContent text.skipToNavigation

Handbediende ventielen VHEF

Direct gestuurd!

Handbediende kleppen zijn de meest directe manier om een proces te regelen. Het is de meest pure manier om bewegingen in gang te zetten met pneumatiek. Een voeding en de werkleiding is voldoende voor het hele proces. Hiermee vervalt dus de noodzaak voor kabels en sensoren om de gewenste beweging te regelen. De bediende plunjer schakelt het ventiel en triggert de volgende stap in het proces. De nieuwe serie wordt geleverd met veel functies die direct in het veld kunnen worden gebruikt.


Inbouw

Niet alleen een simpele bediening, maar ook een eenvoudige inbouw. De nieuw generatie kenmerkt zich door een intuïtief concept wat zich makkelijk laat installeren.

 

Applicaties in het veld

Een handbediend ventiel moet optimaal ontworpen zijn en bestand zijn tegen zware omstandigheden die in de praktijk kunnen voorkomen. U kunt op de VHEF-serie vertrouwen, zelfs onder extreme omstandigheden. ​​​​​​​De VHEF zorgt voor het soepel schakelen zonder uw budget onnodig te belasten.

Voordelen

  • Robuuste metalen behuizing
  • Ergonomisch
  • Betrouwbaar schakelen
  • Minimale bedieningskracht
  • Modern ontwerp​​​​​​​

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Festo servo aandrijving
Servo-aandrijving CMMT-AS/CMMT-ST en servo motor EMMT-AS. Compleet aandrijfsysteem, bestaande uit servo-aandrijving en servomotor, met naadloze connectiviteit in hardware en software
Lees hier verder
Festo SDAS-MHS
De SDAS-MHS dient tegelijkertijd als een IO-Link® positiemelder en als naderingssensor met twee programmeerbare schakelpunten. Met deze dubbele functie lost de SDAS-MHS ruimteproblemen op voor lastige toepassingen .
Lees hier verder
Festo DGST
Klein maar krachtig: de DGST is de kleinste in zijn soort en de kortste slide drive op de markt. Het is echter sterk als het gaat om precisie, krachten, motion control, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor maximale torsiestijfheid zijn het juk en de schuif een enkel onderdeel en de sensoren en demping zijn volledig geïntegreerd.
Lees hier verder
SKF Blue Line
Innovatieve kogellagerunits breiden de mogelijkheden voor hygiënisch ontwerp uit en leveren bovendien een hogere betrouwbaarheid, lagere onderhoudskosten en meer duurzaamheid op voor voedings- en drankbedrijven.
lees hier verder

Deze producten zijn wellicht ook interessant voor u: