text.skipToContent text.skipToNavigation

Ledinaire High-bay


​​​​​​​Eenvoud voor een scherpe prijs

De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.


​​​​Voordelen

  • De kwaliteit en betrouwbaarheid van Philips
  • Energiebesparing
  • Breed toepassingsbereik


​​​​​​​​​​​​​​Kenmerken

  • Modern, discreet ontwerp
  • Twee lichtopbrengstpakketten en formaten; 10.000 lm 24 cm, 20.000 lm 34 cm
  • IP65-classificatie, perfect voor elke toepassing
  • Inclusief IP65-connector
  • Enkelvoudige pendelmontage met montagehaak


Toepassingen

  • Magazijnen
  • ​​​​​​​Productie​​​​​​
philips1.png

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIMATIC Field PG M5
Voor mobiel gebruik in industriële omgevingen biedt de SIMATIC Field PG M5 robuuste hardware en vooraf geïnstalleerde TIA Portal engineering software voor snelle en efficiënte configuratie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Hierbij heeft de Field PG M5 alle interfaces die nodig zijn in de industriele automatisering. De Field PG is uitgerust met zowel een PROFIBUS interface en twee snelle PROFINET interfaces. Daarnaast beschikt deze PG over geheugenkaart slots waarmee SIMATIC geheugenkaarten rechtstreeks kunnen worden geprogrammeerd. De SIMATIC Field PG is robuust uitgevoerd waardoor stoten/schokken & elektromagnetische straling ​​zo min mogelijk invloed hebben op dit systeem en de beschikbaarheid hoog blijft.
Lees hier verder
Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder