text.skipToContent text.skipToNavigation


Goed voorbereid?



Je denkt misschien:

“Als mijn frequentieregelaar uitvalt, bestel ik meteen een nieuwe”. 

Maar is een één op één vervanger nog wel leverbaar? Op welk moment wil je over deze informatie beschikken? Wanneer de productie stilstaat, of wellicht ietsje eerder? Je staat er misschien niet bij stil, maar een Danfoss frequentieregelaar gaat vaak langer dan 10 jaar mee.
 

Danfoss heeft een life cycle model ontwikkeld dat bestaat uit vier fasen:
1.    New
2.    Active
3.    Limited
4.    Inactive
Elke fase kenmerkt zich door de verschillende mogelijkheden. Denk hierbij o.a. aan het verlengen van de garantie, beschikbaarheid van spare parts, de mogelijkheid tot verlenen van service, de beschikbaarheid van een retrofit oplossing of de aanschaf van een nieuwe aandrijving. 


Graag voeren we samen met jou een “itsme-Factory-Scan” uit. 

Tijdens een on-site-audit brengen we samen met jou, de belangrijkste Danfoss regelaars in kaart die in gebruik zijn op de productielocatie. Hierbij letten we op algemene conditie van de drive w.o. slijtage, leeftijd, blootstelling aan risico’s en de urgentiefactor bij eventuele uitval. Na afloop van de audit analyseren we de items volgens het life cycle model van Danfoss. Per frequentieregelaar wordt in beeld gebracht in welke fase van de levenscyclus de regelaar zich bevindt en welke toekomstige mogelijkheden er zijn in verband met de continuïteit van de productie. We leveren een rapport met kernfeiten dat het management kan ondersteunen bij de besluitvorming over beheersen van toekomstige risico’s. Ons advies en aanbevelingen stellen je in staat onderhoud, retrofits, toekomstige upgrades en vervanging te plannen voor een winstgevende productie op locatie. 

Door middel van het invullen van het formulier onderaan de pagina, kan er contact worden opgenomen met je voor een afspraak. 

 

Ja, ik wil graag weten wat dit betekent voor mijn locatie

 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Danfoss VLT FC280
Behaal ongekende prestaties met de VLT® Midi Drive FC 280, de evolutie van de populaire VLT® 2800. Profiteer van nieuwe besparingen, dankzij talrijke slimme functies die installatie, gebruik en onderhoud van de frequentieregelaar zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken.
Lees hier verder
Schneider Electric Lexium 32
Voor concurrentievoordeel ·Drie boekformaat servo-aandrijvingsmodellen en twee servomotorfamilies, plus een compleet assortiment intelligente opties. ·Lexium 32 vereenvoudigt alle aspecten tijdens de levensduur van de machine, van engineering tot onderhoud Superieure prestaties en compact ontwerp ·Een snelheidsbandbreedte van 1600 Hz zorgt voor een uitstekende respons ·Met een vermogensdichtheid van 548 W/l levert de Lexium 32 maximaal vermogen in een minimaal volume ·Dit bespaart kastruimte en -afmetingen, reduceert de grootte van de machine en zorgt voor lagere kosten
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Siemens SIMATIC Field PG M5
Voor mobiel gebruik in industriële omgevingen biedt de SIMATIC Field PG M5 robuuste hardware en vooraf geïnstalleerde TIA Portal engineering software voor snelle en efficiënte configuratie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Hierbij heeft de Field PG M5 alle interfaces die nodig zijn in de industriele automatisering. De Field PG is uitgerust met zowel een PROFIBUS interface en twee snelle PROFINET interfaces. Daarnaast beschikt deze PG over geheugenkaart slots waarmee SIMATIC geheugenkaarten rechtstreeks kunnen worden geprogrammeerd. De SIMATIC Field PG is robuust uitgevoerd waardoor stoten/schokken & elektromagnetische straling ​​zo min mogelijk invloed hebben op dit systeem en de beschikbaarheid hoog blijft.
Lees hier verder