text.skipToContent text.skipToNavigation

Flexibel, communicatief en gebruiksvriendelijk. Perfect voor uw toepassing

Behaal ongekende prestaties met de VLT® Midi Drive FC 280, de evolutie van de populaire VLT® 2800


Profiteer van nieuwe besparingen, dankzij talrijke slimme functies die installatie, gebruik en onderhoud van de frequentieregelaar zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken.


Voor een nauwkeurige en efficiënte motorregeling voor machinebouwers in de voedingsmiddelen- en drankensector, de transportsector en de procesindustrie is de VLT® Midi Drive ideaal. Hij is sterk op het gebied van regelprestaties, functionele veiligheid en flexibele veldbuscommunicatie.
De VLT® Midi Drive is ontworpen als een-op-een vervanger van de VLT® 2800. De afmetingen, connectoren, kabellengtes en setupsoftware maken het eenvoudig om een bestaand regelaarpaneel te integreren.

Voedingsspanning en vermogensbereik

1 x 200-240 V...0,37-2,2 kW
3 x 200-240 V...0,37-3,7 kW
3 x 380-480 V...0,37-22 kW
 


Kenmerken en voordelen

Compact ontwerp bespaart paneelruimte
Eenvoudige en snelle installatie en configuratie dankzij de flexibele gebruikersinterface
Installatie van extra koelapparatuur of overdimensionering van de frequentieregelaar is niet nodig, omdat de frequentieregelaar kan werken bij een omgevingstemperatuur van 45-50 °C, of bij maximaal 55 °C met derating.
Het is niet nodig om extra componenten te installeren, dankzij geïntegreerde harmonischenreductie, RFI-filters, remchoppers en functionele veiligheid (STO).
Geïntegreerde actieve arbeidsfactorcorrectie (Power Factor Correction, PFC) zorgt voor aanzienlijk minder harmonische vervorming en draagt bij tot een stabiel voedingsnet
 

Danfoss VLT FC 280.jpg

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Danfoss VLT FC302
Deze robuuste frequentieregelaar is ontworpen voor een lange levensduur en werkt altijd effectief en betrouwbaar, ook in de meest veeleisende toepassingen en in de meest uitdagende omgevingen. De VLT® AutomationDrive benut alle mogelijkheden van het nieuwe digitale tijdperk, zodat hij volledig aan de vereisten van uw toepassingen voldoet en uw processen gedurende de gehele levenscyclus optimaliseert.
Lees hier verder
Schneider Electric Lexium 32i
De Lexium 32i beschikt over een geïntegreerde servomotor en -aandrijving en is bedoeld voor toepassingen waarvoor een hoge mate van precisie en geavanceerde motorregeling nodig is.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Siemens SIMATIC Field PG M5
Voor mobiel gebruik in industriële omgevingen biedt de SIMATIC Field PG M5 robuuste hardware en vooraf geïnstalleerde TIA Portal engineering software voor snelle en efficiënte configuratie, inbedrijfstelling, service en onderhoud. Hierbij heeft de Field PG M5 alle interfaces die nodig zijn in de industriele automatisering. De Field PG is uitgerust met zowel een PROFIBUS interface en twee snelle PROFINET interfaces. Daarnaast beschikt deze PG over geheugenkaart slots waarmee SIMATIC geheugenkaarten rechtstreeks kunnen worden geprogrammeerd. De SIMATIC Field PG is robuust uitgevoerd waardoor stoten/schokken & elektromagnetische straling ​​zo min mogelijk invloed hebben op dit systeem en de beschikbaarheid hoog blijft.
Lees hier verder