text.skipToContent text.skipToNavigation


….een kleintje met grote prestaties…
 

Eaton presenteerde al de DG1 General Purpose frequentieregelaar die geschikt is voor iedere toepassing tot 630 kW en geniet van nieuwe moderne functionaliteiten met pomp- en ventilatoralgoritmes. Nu lanceert Eaton een Micro variant van datzelfde model die ook past in erg compacte behuizingen.

De DM1 Micro General Purpose frequentieregelaar, een extra compacte variant beschikbaar voor toepassingen tot 22 kW. De DM1 frequentieregelaar is zo compact dat die past in kleine behuizingen met een diepte van slechts 200 mm. Door zijn geringe footprint maakt dit nieuwe model een kosteneffectieve installatie binnen het besturingspaneel mogelijk.

De DM1 is net als de DG1 ook voorzien van diverse moderne functionaliteiten zoals Modbus-RTU, U/f-regeling, bluetooth, toetsenbord, display, setpointpotentiometer, STO, Modbus TCP, Ethernet IP, BACnet MSTP, BACnet IP, SLV-regeling, PM-regeling, geïntegreerde webserver, een slot voor één optiekaart en natuurlijk pomp- en ventilatoralgoritmes. Dankzij de geïntegreerde webserver kun je de DM1 zelfs via een webbrowser parametreren. 

De nieuwe DG1 General Purpose frequentieregelaars en DM1 Micro General Purpose frequentieregelaars zijn efficiënter, robuuster, compacter, en veiliger. Daarnaast hebben ze verschillende on-board interfaces en communicatieprotocollen. De DG1 en de DM1 bieden daarmee een portfolio die geschikt zijn voor iedere toepassing en dus het keuzeproces aanzienlijk eenvoudiger maken. Is de DG1 of DM1 niet geschikt, dan kan Eaton helpen een andere geschikte PowerXL frequentieregelaar uit te kiezen die beter past bij die specifieke toepassing. 
 


Belangrijkste eigenschappen

Functionaliteiten:

  • Ultracompacte footprint
  • Safe Torque Off - SIL2, PLd, Cat.1
  • Geïntegreerde webserver
  • Bluetooth geïntegreerd
  • Kortsluitbeveiliging zonder extra voorschakelapparatuur
  • Modbus RTU geïntegreerd
  • Modbus TCP, BACnet MS/TP en IP, Ethernet IP geïntegreerd
  • Omgevingstemperaturen tot 50° C zonder derating
  • Hoge overbelastbaarheid: 150% gedurende 60 seconden, 200% gedurende 2 seconden, dual rating
  • U/f-regeling, SLV-regeling, PM-regeling 
  • Geschikt voor IE4-motoren
  • IE2 drive classificatie

 
Bekijk de beschikbare DM1 modellen 

 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder