text.skipToContent text.skipToNavigation

Bedien je van Mitsubishi's panelen voor optimale productieprocessen


Ontdek de vele functies van de Mitsubishi Electric-bedieningspanelen!
 

Vooruitgang in technologie verandert de manier waarop bijna elke industrie opereert. Om concurrerend op de markt te blijven, zijn fabrikanten voortdurend op zoek naar de nieuwste en beste innovaties, strategieën en systemen. De toenemende vraag naar IoT oplossingen als toegankelijke informatie op alle niveaus, voorspellend en preventief onderhoud, mobile en cloud solutions, security, naadloze integratie, plug & play etc. zijn vaak duur en complex. Alles is vanzelfsprekend in te vullen met allerhande hard- en software, maar zorgt veelal voor onoverzichtelijkheid en de noodzaak om veel extra kennis in huis te halen.

Waar andere bedieningspanelen stoppen gaan de Mitsubishi Electric bedieningspanelen door met het bieden van vele functies voor het optimaliseren van uw productieprocessen.
 

Mitsubishi Electric biedt u een grote variatie van bedieningspanelen met een indrukwekkende lijst van extra standaardfunctionaliteiten. Hiermee bieden de GOT2000 panelen een reëel perspectief op het automatiseringsproces en een compleet platform voor het oplossen van de typische productieproblemen die de OEE negatief kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan optimale monitoring en diagnostiek van het netwerk tot aangesloten frequentieregelaars, servo & motion, robots etc.
 

De functies zullen helpen om de uitvaltijd te verminderen door optimale troubleshooting en diagnostiek, zodat de beschikbaarheid verhoogt en de efficiëntie verbeterd wordt. In combinatie met de GOT Mobile functie heeft iedereen toegang tot cruciale productiedata via smartphones, tablets, standaard PC’s en grote schermen die in de productiehallen hangen. 
 

Verschillende functies voor onderhoud, troubleshooting en diagnostics zijn standaard beschikbaar. Dit komt de operationele functionaliteit ten goede: u hoeft immers niet meer een externe PC te gebruiken voor de inbedrijfstelling of het zoeken naar fouten. Met de Document Display functie kunnen complete gebruikershandleidingen of eigen startup documenten op de GOT2000 worden opgeslagen, zodat die direct in het veld kunnen worden geraadpleegd. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar kan ook een efficiëntere on-site ondersteuning faciliteren, wat weer leidt tot een hogere uptime van de fabriek.
 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie!


 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder