text.skipToContent text.skipToNavigation


EMpro-een snelle jongen



 

Binnen enkele minuten worden de EMpro-energiemeetmodulen geconfigureerd en in het netwerk geïntegreerd. Dankzij de directe aansluiting van fabrikant-onafhankelijke Rogowski-spoelen worden bekabelingswerkzaamheden bespaard en bieden de modulen vele praktijkgerichte functies voor webservers en apparatuur. EMpro-energiemeters met MID-certificering volgens EN 50470 maken het mogelijk om tot op de kostenplaats nauwkeurig energiegegevens af te rekenen.
 

EMpro energiemeetmodulen registreren energiegegevens en communiceren deze in hogere besturings- en besturingssystemen. Het is mogelijk om modulen in slechts een paar stappen te configureren en integreren met behulp van de webgebaseerde, gebruikersgerichte installatiewizard. Geïntegreerde REST-interface en directe Cloud-koppeling openen de deur naar de digitale wereld in het IoT, het internet der dingen. 24 V-varianten maken het aanbod compleet.
 

Voordelen:

Energie meten in slechts drie stappen dankzij de intuïtieve installatie-wizard

De gebruikersgestuurde installatiewizard maakt intuïtieve configuratie en inbedrijfstelling mogelijk. Profiteer van een snelle basisconfiguratie in slechts vier stappen:
 

Bedradings- en configuratietijd besparen 
De varianten met de Rogowski-meetingang besparen u veel tijd bij bekabeling en configuratie
 

Servicevriendelijk door intelligente webserver- en displayfuncties
Voor snelle foutanalyse exporteert u de actuele configuratiegegevens evenals historisch geregistreerde rapportage- en foutenlijsten. On-site fout- en alarmtoestanden die optreden in de installatie, worden ter plekke snel duidelijk.
 

Wereldwijd toegang tot gegevens en gebruik van Smart Services door directe Cloud-koppeling
Verkrijg wereldwijd toegang tot uw meet- en componentengegevens zonder extra IoT-gateway.
 

Verhoogde security
Door de interfaces uit te schakelen, kan ongewenste toegang tot energiegegevens of onbedoelde configuratiewijzigingen voorkomen worden.
 

 
 
 
 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder