text.skipToContent text.skipToNavigation


Je kunt er maar beter afblijven….



Roestvaststalen schakel- en besturingskasten worden gebruikt in vele toepassingen zoals in de voedsel en farmaceutische industrie maar ook in de maritieme toepassingen wordt veel roestvaststaal gebruikt. De belangrijkste reden voor het gebruik van roestvaststaal is het risico op corroderen door de robuuste omstandigheden waarin deze schakel- en besturingskasten staan opgesteld. 

De compacte behuizingen en wand-/vloerkasten worden in en op de geplaatste machines maar ook voor de installatie in een gebouw gebruikt. Zij bieden constante bescherming aan de in deze kasten en behuizingen geïnstalleerde componenten. De RVS kasten en behuizingen van Rittal voldoen aan de extreem hoge eisen wat betreft bescherming tegen corrosie en chemische weerstand. Doordachte systeemplatforms vormen in combinatie met omvangrijke systeemtoebehoren de basis voor de bijzondere oplossingen van het Rittal-roestvaststaalprogramma. 
 


Faalkosten

Het mechanisch bewerken van roestvaststalen compacte behuizingen en wand-/vloerkasten is een niet te onderschatten karwei. Onder andere door gebruik van ongeschikt gereedschap, personeelsleden die niet goed op de taak zijn voorbereid, lawaai, tijdsdruk en ruimtegebrek ontstaan fouten die direct het uiteindelijke resultaat beïnvloeden. Door gebruiken te maken van de kennis en vakmanschap van Rittal die bovendien beschikken over de juiste gereedschappen bij het mechanisch bewerken van roestvaststalen kasten en behuizingen dalen deze faalkosten. Faalkosten vertragen en verlengen de ime-to-market.

Met Rittal Bewerkingsservice worden faalkosten voorkomen. Doordat Rittal alle mechanische voorbewerkingen verzorgt kunnen gekwalificeerde medewerkers voor andere, passerende taken worden ingezet. Bovendien worden via de Bewerkingsservice calculatietool de bewerkingskosten per product overzichtelijk in beeld gebracht. Dit is erg handig bij het opstellen van de voorcalculaties of offertes.

De betrouwbare Rittal Just in Time levering garandeert bovendien een optimale workflow voor efficiënte processen. 

 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder