text.skipToContent text.skipToNavigation


SNAP IN
 


Verbind sneller dan ooit: De nieuwe SNAP IN-aansluittechniek brengt uw bedradingsprocessen naar een heel nieuw niveau.


Zo snel als het knippen van je vingers!

Met SNAP IN kunnen installatie- en onderhoudswerkzaamheden net zo snel worden uitgevoerd als het knippen van je vingers. De nieuwe verbinding is in principe net zo eenvoudig als het gebruik ervan: De gestripte geleider wordt direct in open aansluitpunten gestoken en de klikt met een hoorbare klik op zijn plaats. Het is net zo snel andersom. Door eenvoudig op de drukker te drukken, kan de drukker het verbindingspunt weer openen en de aangesloten geleider verwijderen.
 

Je voordelen in één oogopslag:
 

Eenvoudig!
Materiaal besparende bedrading zonder gereedschap en tijdrovend krimpen van adereindhulzen
 

Snel!
Dankzij het unieke "muizenval-principe" wordt de SNAP IN-verbinding in recordtijd tot stand gebracht

Veilig!
Beveiliging die je kunt horen! Een hoorbaar "klik"-geluid duidt op een beveiligde verbinding
 

Economisch!
Aanzienlijke versnelling van de installatie- en onderhoudsprocessen door middel van geminimaliseerde tijd- en materiële uitgaven
 

Ready-to-robot!
Met de innovatieve SNAP IN-aansluiting kunnen volledig geautomatiseerde bedradingsprocessen werkelijkheid worden
 

Gemakkelijk!
Geïntegreerd testpunt en drukker om het aansluitpunt te openen voor gemakkelijk onderhoud en herbedrading
 

 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Festo servo aandrijving
Servo-aandrijving CMMT-AS/CMMT-ST en servo motor EMMT-AS. Compleet aandrijfsysteem, bestaande uit servo-aandrijving en servomotor, met naadloze connectiviteit in hardware en software
Lees hier verder
Schneider Electric TeSys Island
Het ontwerp, de bedrading en het inbedrijfstellen van motorstarters is een arbeidsintensieve taak. Om hierop in te spelen heeft Schneider Electric een revolutionaire oplossing ontwikkeld die de selectie, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van motorstarters vereenvoudigt.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens Simatic RTU
Met de remote terminal units van SIMATIC monitort u de meest afgelegen meetpunten perfect vanaf afstand. En dat sinds kort in nog meer verschillende IoT- en lagestroomtoepassingen, dankzij de firmware-update naar V4.0 voor de RTU3000C-familie, én RTU3041C, de nieuwste telg uit dat portfolio. Een future proof remote terminal unit, door vele nieuwe productfeatures.
Lees hier verder