text.skipToContent text.skipToNavigation

​​​​Kleinste afmetingen, maximale precisie: mini-slede DGST

Klein maar sterk: de DGST is de kleinste in zijn soort en de kortste slede cilinder op de markt. Het is echter sterk als het gaat om precisie, krachten, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor maximale torsiestijfheid zijn het juk en de slede één geheel. De sensoren en demping zijn volledig geïntegreerd.


Geïntegreerde sensoren en demping

De minislede is voorzien van een dubbele zuiger. Een basic dempingssysteem geeft een goede vertraging zodat kleinere lasten kunnen worden verplaatst zonder externe demping. Daarnaast is de minislede ook verkrijgbaar met twee andere dempingsvarianten:verstelbare polymeer demping en verstelbare schok absorbeerders.
De dempinghouders zijn geïntegreerd in het Basisontwerp.


Maximale herhalingsnauwkeurigheid

De slede- en jukeenheid is vervaardigd uit een enkel onderdeel, waardoor het zeer torsiestijf is. In combinatie met het spelingvrije juk en de kogelgeleider,is het eindresultaat een technisch geoptimaliseerd systeem met extreem kleine toleranties en zeer hoge herhaling
nauwkeurigheid.


Kernassortiment voor een aantrekkelijke prijs

De DGST biedt al deze kenmerken en voordelen tegen een aantrekkelijke prijs: 80% van de
vereisten voor eenvoudige bewegingen kunnen worden gedekt met de componenten uit ons kernproduct range. Herkenbaar aan de blauwe ster, die ons kernprogramma laat zien.
 


​​​​​​​

​​​​​​​Nog beter in ultra vlakke handlingsystemen

Op zichzelf is de DGST klein, krachtig en nauwkeurig. Combineer het met de zuigerstangloze lineaire aandrijving DLGF en je krijgt een ultraplat handelings-systeem,waarbij geen adapterplaten nodig zijn Het toont zijn sterke punten in taken met betrekking tot nauwkeurig duwen, pakken, invoegen en positioneren, evenals in persen en klemmen. Dit handlingsysteem is ook ideaal voor bewegingen van kleine en grote ladingen.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Festo Simplified Motion
Voor toepassingen waarbij de eenvoud van pneumatiek gewenst is, maar een elektrische aandrijving meer flexibiliteit biedt, is de Simplified Motion Series de perfecte oplossing. De geïntegreerde aandrijving van mechanische as, motor en besturing is geoptimaliseerd voor eenvoudige punt naar punt beweging.
Lees hier verder
Festo servo aandrijving
Servo-aandrijving CMMT-AS/CMMT-ST en servo motor EMMT-AS. Compleet aandrijfsysteem, bestaande uit servo-aandrijving en servomotor, met naadloze connectiviteit in hardware en software
Lees hier verder
Dormer A095
De A095 is een assortiment van verschillende soorten borencassettes voorzien van de meest gebruikte boren uit het Dormer assortiment. Deze set wordt geleverd in een handige kunststof borendoos dewelke stootvast is. Bouwmaten volgens DIN338RN. Deze set bevat de alomgekende A002 spiraalboor. De ideale universele korte spiraalboor voor alle denkbare machines en materialen.
Lees hier verder
SKF Blue Line
Innovatieve kogellagerunits breiden de mogelijkheden voor hygiënisch ontwerp uit en leveren bovendien een hogere betrouwbaarheid, lagere onderhoudskosten en meer duurzaamheid op voor voedings- en drankbedrijven.
lees hier verder