text.skipToContent text.skipToNavigation

Geïntegreerde servo-aandrijving van 0,6 tot 2,2 kW

De Lexium 32i beschikt over een geïntegreerde servomotor en -aandrijving en is bedoeld voor toepassingen waarvoor een hoge mate van precisie en geavanceerde motorregeling nodig is.

Functies


Eenvoud

Dankzij onze online configurator kunnen gemakkelijk de vier cataloguscomponenten worden gekozen waarmee u uw Lexium 32i kunt afstemmen op uw toepassing.

De vier componenten zijn heel eenvoudig samen te stellen: klik gewoon op elk component om ze vast te zetten.

Instellingen kunnen op de optionele geheugenkaart worden opgeslagen. Plaats gewoon de kaart om ze op te roepen.


Flexibiliteit

Maak uw eigen product dat is afgestemd op uw behoeften door de vier componenten te combineren en een product samen te stellen dat aan de vereisten van uw specifieke toepassing voldoet.

Connectormodules zijn beschikbaar met industriële connector of aansluitconnectormodule die bovenop of aan de achterkant van het product kan worden gemonteerd.


Kostenefficiënt

Bespaar tot 60% aan kastruimte: In tegenstelling tot traditionele servo-aandrijvingen die in een kast zijn geïnstalleerd, wordt de Lexium 32i-servo-aandrijving rechtstreeks op de machine geïnstalleerd voor een efficiënter kostenplaatje en energieverbruik.

Tot 30% lagere energiekosten dankzij koeling van de kast, energiezuinige motor en aandrijving, geen noodzaak meer voor motorkabel en kastruimte voor de aandrijving

Minder assemblagetijd vanwege de eenvoudigere bedrading en bekabeling

Als kastruimte geen probleem is, is het Lexium 32-servo-assortiment mogelijk de aandrijving van uw keuze: Bestaande uit drie boekformaat servo-aandrijvingsmodellen met hoge prestaties en twee motorfamilies.


Voordelen


​​​​​​​Eenvoud

  • Eenvoudig te kiezen via online configurator

  • Eenvoudig te monteren in minder dan 3 minuten

  • Eenvoudig te integreren en te onderhouden
    ​​​​​​​

Flexibiliteit

  • Op maat gemaakt product gebaseerd op standaardcomponenten

  • Flexibele kabelbevestiging


Kostenefficiënt

  • Kleinere kasten

  • Minder bedrading

  • Energie-efficiënte motor- en aandrijftechnologie


​​​​​​​Toepassingen

Lexium 32i is de perfecte aandrijving voor toepassingen in verband met uiterst precieze, dynamische positionering, zoals:

  • Material handling

  • Materiaalverwerking

  • Verpakkingen

  • Drukkerijen

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Schneider Electric Lexium 32
Voor concurrentievoordeel ·Drie boekformaat servo-aandrijvingsmodellen en twee servomotorfamilies, plus een compleet assortiment intelligente opties. ·Lexium 32 vereenvoudigt alle aspecten tijdens de levensduur van de machine, van engineering tot onderhoud Superieure prestaties en compact ontwerp ·Een snelheidsbandbreedte van 1600 Hz zorgt voor een uitstekende respons ·Met een vermogensdichtheid van 548 W/l levert de Lexium 32 maximaal vermogen in een minimaal volume ·Dit bespaart kastruimte en -afmetingen, reduceert de grootte van de machine en zorgt voor lagere kosten
Lees hier verder
Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder