text.skipToContent text.skipToNavigation

Altivar Machine ATV320

Frequentieregelaars voor eenvoudige en geavanceerde machines


​​​​​​​Onderdeel van Altivar

Altivar Machine ATV320 is een frequentieregelaar ontworpen voor OEM's (Original Equipment Manufacturers) die voldoet aan eenvoudige en geavanceerde toepassingseisen voor driefasige synchrone en asynchrone motoren van 0,18 tot 15 kW (0,25 - 20 pk).


Functies

Met de Altivar Machine ATV320-frequentieregelaar kunt u de effectiviteit van machines verbeteren in een groot aantal toepassingen.
Altivar Machine ATV320 is ontworpen om de effectiviteit en efficiëntie van machines te verbeteren, waarbij het ontwerp en de engineeringkosten zijn geoptimaliseerd voor OEM's (Original Equipment Manufacturers).

SE-Altivar-1-.png


Verbeterde automatiseringscapaciteiten

De Altivar Machine ATV320 voldoet aan een groot aantal eisen ten aanzien van de machinedoorvoer dankzij de volgende functies:
Motorregeling met open lus gecombineerd met eenvoud, voor asynchrone en synchrone motoren, ook bij lage toerentallen, en dynamische nauwkeurigheid voor start/stop-toepassingen, Geavanceerde connectiviteit met automatiseringsarchitecturen zoals CANopen, EtherNet/IP - Modbus TCP, EtherCAT, Profibus, Profinet, DeviceNet. Applicatiespecifieke functies en ATVLogic zorgen voor applicatie-expertise en flexibiliteit voor de machines.


Grotere machinebeschikbaarheid

De Altivar Machine ATV320-frequentieregelaars zetten de traditie van hun voorgangers op het gebied van robuustheid en betrouwbaarheid voort.
Continu machinebedrijf in zware omgevingen met hoge omgevingstemperaturen, stof, elektrische onderbrekingen of mechanische storingen. Werking in omgevingen tot 60°C met onderbelasting en 50°C zonder onderbelasting. Gemaximaliseerde bedrijfstijd van de machine, aangezien productiewijzigingen, onderhoud, veiligheidsdiagnoses en bediening, netwerkconfiguratie en systeemintegratie snel kunnen worden uitgevoerd.


Lagere totale machinekosten

De Altivar Machine ATV320 verbetert de winstmarge voor de machinefabrikanten:
Lagere installatiekosten, waarbij beide vormfactoren boek en compact zorgen voor kleinere machine-afmetingen, ongeacht of deze nu in een machineframe of een elektriciteitskast is gemonteerd. Minder extra apparaten nodig om de machineveiligheid en eenvoudige logische functies te beheren, aangezien dit in de aandrijving gebeurt. Kortere engineering- en ontwerptijd dankzij kant-en-klare, PLCopen-compatibele bibliotheken en geteste, gevalideerde, gedocumenteerde architecturen (TVDA's), beschikbaar via MachineStruxure-oplossingen van Schneider Electric


Voordelen

Twee vormfactoren. boek en compact, ontwikkeld voor eenvoudige, kosteneffectieve integratie in diverse machine-layouts en voor de plaatsing in kasten of machineframes. Geavanceerde connectiviteit maakt integratie in veel van de meest gebruikelijke Ethernet- en seriële communicatienetwerken mogelijk, van EtherNet IP tot CANopen, als aanvulling op integratie met MachineStruxure-oplossingen van Schneider Electric en waarbij naleving van PLCopen mogelijk wordt.

​​​​​​​Betrouwbare, nauwkeurige motorregeling van zowel asynchrone als synchrone motoren. Robuust ontwerp met gecoate printplaten conform IEC 60721-3-3 klasse 3C3 ter uitbreiding van de beschikbaarheid van de machine in zware omstandigheden, bijvoorbeeld bij omgevingstemperaturen van maximaal 60°C zonder de noodzaak van extra koeling. Uitgebreide geïntegreerde veiligheid met, naast Safety Torque Off, vier functies voor volledige veiligheidsbewaking om machinecertificering en naleving van Machinerichtlijn 2006/42/EG te vereenvoudigen.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Schneider Electric Lexium 32
Voor concurrentievoordeel ·Drie boekformaat servo-aandrijvingsmodellen en twee servomotorfamilies, plus een compleet assortiment intelligente opties. ·Lexium 32 vereenvoudigt alle aspecten tijdens de levensduur van de machine, van engineering tot onderhoud Superieure prestaties en compact ontwerp ·Een snelheidsbandbreedte van 1600 Hz zorgt voor een uitstekende respons ·Met een vermogensdichtheid van 548 W/l levert de Lexium 32 maximaal vermogen in een minimaal volume ·Dit bespaart kastruimte en -afmetingen, reduceert de grootte van de machine en zorgt voor lagere kosten
Lees hier verder
Schneider Electric TeSys Island
Het ontwerp, de bedrading en het inbedrijfstellen van motorstarters is een arbeidsintensieve taak. Om hierop in te spelen heeft Schneider Electric een revolutionaire oplossing ontwikkeld die de selectie, installatie, inbedrijfstelling en het onderhoud van motorstarters vereenvoudigt.
Lees hier verder
Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder
Schneider Electric Lexium 32i
De Lexium 32i beschikt over een geïntegreerde servomotor en -aandrijving en is bedoeld voor toepassingen waarvoor een hoge mate van precisie en geavanceerde motorregeling nodig is.
Lees hier verder