text.skipToContent text.skipToNavigation

Positiemelder en programmeerbare naderingssensor SDAS-MHS


IO-Link® positiemelder of naderingssensor? Beide!

De SDAS-MHS dient tegelijkertijd als een IO-Link® positiemelder en als naderingssensor met twee programmeerbare schakelpunten. Met deze dubbele functie lost de SDAS-MHS ruimteproblemen op voor lastige toepassingen.

​​​​​​​In sensor modus kunt u  twee schakelpunten instellen. Kleine cilinders en grijpers kunnen daardoor meer compact ontworpen worden omdat een tweede naderingssensor niet nodig is! U kunt de sensor snel en betrouwbaar instellen met de Teach-knop. En de mogelijkheid om direct de PNP / NPN uitgang te programmeren vermindert de complexiteit.
  • IO-Link®
  • Twee programmeerbare schakelpunten
  • PNP / NPN programmeerbaar
  • Continue positieterugkoppeling van de zuiger beweging​​​​​​​

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Festo Simplified Motion
Voor toepassingen waarbij de eenvoud van pneumatiek gewenst is, maar een elektrische aandrijving meer flexibiliteit biedt, is de Simplified Motion Series de perfecte oplossing. De geïntegreerde aandrijving van mechanische as, motor en besturing is geoptimaliseerd voor eenvoudige punt naar punt beweging.
Lees hier verder
Festo DGST
Klein maar krachtig: de DGST is de kleinste in zijn soort en de kortste slide drive op de markt. Het is echter sterk als het gaat om precisie, krachten, motion control, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor maximale torsiestijfheid zijn het juk en de schuif een enkel onderdeel en de sensoren en demping zijn volledig geïntegreerd.
Lees hier verder
Festo servo aandrijving
Servo-aandrijving CMMT-AS/CMMT-ST en servo motor EMMT-AS. Compleet aandrijfsysteem, bestaande uit servo-aandrijving en servomotor, met naadloze connectiviteit in hardware en software
Lees hier verder
Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder