text.skipToContent text.skipToNavigation

MC55: de nieuwe multicolour LED installatie beacon nu beschikbaar. Ook met buzzer!


De nieuwe 7 in 1 multicolour MC55 LED inbouw is een compact signaaltoestel met zeven kleuren: rood, geel, groen, wit, blauw, violet en turquoise. Een driekleurenversie is eveneens beschikbaar en combineert de meest voorkomende kleuren, rood, geel en groen. De MC55 wordt bediend met een eenvoudige kabelverbinding of is uitgerust met een M12-stekker voor plug & play. Dit nieuwe toestel van WERMA bestaat ook in een versie met opvallende zoemer.

In de 7-kleuren versie met kabel (240.110.50 en 240.130.50) is er bovendien ook een knipperende lichtfunctie aanwezig.

https://gallery.mailchimp.com/e9bc87f26d046d24609fa0aea/images/7d2b7647-9666-4c83-af2a-49694f6b0607.jpg

Eenvoudig monteren en onderhouden

Dankzij de M30-montage kan het toestel eenvoudig in een ééngatsmontage worden geïnstalleerd. De drie basiskleuren rood, geel en groen triggert men met slechts twee PLC-uitgangen, dit door de bit gecodeerde activering. Extra uitgangen maken blauw, turquoise, violet en wit mogelijk.
 

Eenmaal gemonteerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken: met zijn lange levensduur van 50.000 uur heeft u nu een betrouwbare beacon die geen onderhoud vereist. Dankzij de hoge IP 65-graad is het apparaat bestand tegen water en stof. 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Schneider Electric XIOT
Hoe? Met de XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties.
Lees hier verder
Leuze ODS 110
Met het uitgebreide portfolio afstandssensoren van Leuze heeft u een grote keuze aan verschillende bouwvormen met zeer hoge reikwijdten en meerdere schakelpunten. Bij ons vindt u altijd de geschikte oplossing voor uw toepassingen in het palletmagazijn, bijvoorbeeld als het gaat om een vakbezetcontrole, doorschuifbeveiliging of botsbeveiliging
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pilz PSENOpt II
Pilz maakt het portfolio met lichtscherrmen compleet: De lichtschermen PSENopt II zijn niet alleen verkrijgbaar voor vinger- en handbescherming, maar vanaf nu ook als lichaamsbescherming. Dankzij hun hoge robuustheid bieden de PSENopt II-sensoren bescherming tegen schokken, botsingen en trillingen en zijn daardoor geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen. Ze zijn geschikt voor de beveiliging van verpakkingsmachines, persen, toegang tot robotcellen, en zoveel meer.
Lees hier verder